Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

februari 2018

De Bijbel in 609 foto’s

3 februari - 8 april
Windesheim, Campus 2-6
Zwolle, Overijsel 8017CA Nederland
+ Google Maps

Te zien op de campus: de expositie ‘Zie mij. De Bijbel in 609 foto’s’, van de kunstenaar en fotograaf Caroline Waltman. Met haar hedendaagse beelden – deels afgedrukt op levensgroot formaat - probeert ze de eeuwenoude verhalen uit de Bijbel tot leven te brengen. Waltman maakte honderden foto’s in en buiten Europa en combineerde deze met verzen uit de Bijbel. Vrij entree. Locatie: begane grond van het entreegebouw, onder het auditorium (gebouw C).

Meer weten »

Laatste indoortraining Boreas

28 februari @ 20:00 - 21:00
On Campus, Campus 2-6
Zwolle, Overijssel 8017CA Nederland
+ Google Maps

Voordat de roeiers van studentenvereniging Boreas de boten weer te water laten kun je nog één keer genieten van een snoeiharde indoor training in sportzaal 9 van Windesheim. De training is van 20.00 tot 21.00 uur en is ook voor niet-leden toegankelijk. Aanmelden kan via wedstrijd@zsrboreas.nl. Na de training ben je welkom voor een drankje in het clubhuis van Boreas, aan de Katerdijk.

Meer weten »
maart 2018

Trampoline Party!

3 maart @ 21:00

Springend je weekend in? Dat kan op zaterdag 3 maart in het Zwolse trampolinepark Rebound World tijdens de eerste Trampoline Party. Eerst een avondje springen met dance-muziek uit de speakers en daarna een afterparty. De organisatie is in handen van BuroRuis en Rebound World. Kaartje kost 11 euro. Aanvang: 21.00 uur. Meer info op de facebookpagina van Buro Ruis.

Meer weten »

Foodtruck bij Windesheim

7 maart
Windesheim, Campus 2-6
Zwolle, Overijsel 8017CA Nederland
+ Google Maps

Geen lunchpakketje mee naar Windesheim vandaag, want er staat een foodtruck op het voorplein. De hele middag kun je hier voor kleine prijsjes de lekkerste gerechten krijgen. Het thema is: soep. Kom gezellig langs om een kopje mee te eten of op te halen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen