Aankomende Evenementen

Grote Kerk, Grote Markt 18
Zwolle, Overijssel 8011 LW
+ Google Maps

Tot en met het weekend van 22 en 23 september kun je nog de World Press Photo-tentoonstelling bekijken in de Grote Kerk in Zwolle. Naast de beste journalistieke foto’s van 2017 kun je ook de beelden bekijken die het fotografie- en filmproject De Stad Vertelt heeft opgeleverd. Verschillende Zwollenaren legden hun eigen verhaal in of over de stad vast. Zo gingen studenten van de opleiding journalistiek op pad in de wijken Holtenbroek en Zwolle-Zuid.Grote Markt 18

november 2018

Workshop Latin Dance

20 november @ 20:00 - 21:30
Windesheim, Campus 2-6
Zwolle, Overijsel 8017CA Nederland
Gratis

Carrrramba! Heb je altijd al eens lekker willen swingen op Salsamuziek? Of doe je dat juist al met regelmaat? Doe dan mee met de Try before you die: Latin Dance workshop, georganiseerd door sportcentrum On Campus. De avond start om 20.00 uur en eindigt om 21.30. De locatie is sportzaal 7 op de Windesheimcampus in Zwolle. Aanmelden kan gratis via de On-Campus app (exclusief voor studenten).

Workshop wijnproeven

21 november @ 19:30
€12,50

Smaakt voor jou alle wijn min of meer hetzelfde? Zou je wel eens iets meer willen weten over rood of wit? Op woensdag 21 november is er een workshop wijnproeven in café Het Wijnhuis, waar je van alles kunt leren over wijn en druiven en hoe de drank wordt gemaakt. Uiteraard wordt er ook geproefd. Aanvang: 19.30 uur, kosten 12,50 euro. Aanmelden kan via de site van Buro Ruis.

december 2018

Zwols karaokekampioenschap

20 december @ 22:00
Het Vliegende Paard, Voorstraat 17
Zwolle, 8011 MK Nederland
Gratis

Kun jij zingen en performen als een echte ster of heb je gewoon zin in een te gekke avond? Kom dan naar het Zwols Open Studenten Karaoke Kampioenschap in het Vliegende Paard, georganiseerd door het Studenten Overleg Orgaan Zwolle. De avond start om 22.00 uur en deelname en toegang is gratis. De winnaar neemt de felbegeerde wisselbokaal mee naar huis.

+ Exporteer Evenementen